Meclis Canlı

Büyükşehir Seydikemer’de Vatandaşları Bilgilendirdi


21.04.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, evde bakım hizmetleri, sosyal hizmetler ile sivrisinek ve diğer haşerelerle mücadele konularında vatandaşları bilgilendirdi.



Seydikemer İlçesi Eşen Mahallesinde düzenlenen bilgilendirme toplantısına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Fethiye-Seydikemer birimi tarafından toplantıya katılan vatandaşlara, evde tıbbi bakım, hasta nakil, paylaşarak sevindir, engelli nakil hizmetleri, sosyal yardımlardan hangi şartlarda yararlanabilecekleri konularında bilgiler verildi. Ayrıca sivrisinek ve diğer haşerelerle mücadele yöntemleri, hayvanlardan insanlara bulaşan hastalıklar ve bu hastalıklardan korunma yolları ile uzman personel tarafından sunumlar yapıldı. Vatandaşlar, düzenlenen toplantının oldukça faydalı geçtiğini ve yapılan hizmetlerin kendilerini çok mutlu ettiğini söylediler.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç, Seydikemer ilçesinde düzenlenen toplantıya vatandaşların yoğun ilgi göstermesi ve yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirmelerinin kendilerini motive ve mutlu ettiğini söyledi. Koç; “Fethiye-Seydikemer birimimiz tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantılarında vatandaşlarımıza Büyükşehir Belediyesi olarak sağlık ve sosyal alanlarda yaptığımız çalışmaları anlatıyor ve onlarında görüşlerini alıyoruz. Oldukça faydalı geçtiğini düşündüğümüz toplantılar önümüzdeki günlerde de devam edecek.” dedi.