Büyükşehir Marmaris’te Sıcak Asfalt Kaplama Çalışmalarına Devam Ediyor

08.06.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarının başlaması ve havaların düzelmesi ile birlikte asfalt kaplama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Marmaris İlçesi Adaköy Mahallesinde (Bitümlü Sıcak Karışım) BSK asfalt kaplama çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, yolun bakım onarım ve banket çalışmalarını tamamladıktan sonra (Bitümlü Sıcak Karışım) BSK asfalt kaplama çalışmalarını sürdürüyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç, yapılan çalışmalar ile ilgili şunları söyledi; “ Havaların düzelmesi ile birlikte ekiplerimiz, yol bakım ve asfalt kaplama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.  Marmaris İlçemiz Adaköy mahallesinde 4 kilometrelik yolda asfalt çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz, İl genelinde belirlenen asfalt programı dahilinde çalışmalar yapmaya devam ediyor.  Muğlamıza yakışır güvenli ve modern yollar için çalışıyoruz.”