Meclis Canlı

Büyükşehir İtfaiyesi 2 Günde 160 İtfai Olaya Müdahale Etti


21.06.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı sadece hafta sonu Muğla genelinde 160 itfai olaya müdahale etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi,  Ortaca, Fethiye, Seydikemer, Bodrum, Dalaman, Köyceğiz, Ula, Milas, Yatağan ilçelerinde olmak üzere 18-19 Haziran tarihlerinde Muğla’da 160 itfai olaya müdahale etti. Ev, iş yeri, ot, çöp, araç, orman yangını, kaza kurtarma, elektrik sebepli yangınlar, hayvan kurtarma gibi 160 itfai olaya müdahale eden Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri sadece Bodrum’da aynı anda meydana gelen çöp, ot yangını, kaza kurtarma ve trafo yangınına14 itfaiye aracı ve 37 personelle müdahale etti.



Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Raşit Çöl, havaların ısınmasıyla birlikte artan itfai olaylar için vatandaşların da dikkatli olması gerektiğini söyledi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 7 gün 24 saat görevin başında olduğunu belirtti.



Muğla’nın 40 Noktasında 7 Gün 24 Saat Görev Başındayız

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Başkanı Raşit Çöl; “Muğlamızda havaların ısınması ile itfai olaylarda önemli bir artış var. Şu an Muğla genelinde bütün itfai olaylar kontrolümüz altında. Ula’da ve Bodrum’da yaşanan yangınlarda dumandan etkilenen personelimizde ayakta tedavi edilerek taburcu edildi. İl genelinde yaşanan itfai olaylarda gerekli yerlerde Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerimiz ile birlikte koordineli çalışıyor, yangınlara birlikte müdahale ediyoruz. Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerimize de destekleri ve özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum. Muğla’nın 40 noktasında Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi olarak 7 gün 24 saat görevimizin başındayız.” dedi.