Büyükşehir Ekiplerinin Güvenli Trafik Çalışmaları Sürüyor

25.08.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, İl genelinde güvenli trafik için çalışmalarını sürdürüyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Marmaris İlçesi İçmeler-Turunç Yolu güzergahından Bozburun’a kadar olan yolda başlattığı düşey işaretleme çalışmalarıyla eksik olan trafik tanzim ve uyarı levhalarının montajını tamamladı. Bayır-Bozburun yolundaki işaretleme çalışmaları ise Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın asfaltlama çalışmalarına müteakip olarak devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Alper Kolukısa konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Yayaların ve sürücülerin güvenli bir trafik akışı içerisinde olmaları için taşıt yollarının düzenini sağlayan trafik işaretleme çalışmalarımız devam ediyor. İlçelerimizde güvenilir yollar için levha çalışmalarını hızla sürdürüyoruz.”