Büyükşehir Belediye Otobüsleri Bayramda Ücretsiz

09.09.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların Kurban Bayramı’nı daha huzurlu ve rahat geçirebilmeleri için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçları (resmi plakalı), 12 Eylül Pazartesi günü saat 00.00’dan başlayarak 15 Eylül Perşembe günü saat 24.00’a kadar vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek. Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından vatandaşların daha güvenli yollarda seyahat edebilmeleri için yatay/düşey işaretlemelerin ve sinyalizasyon sistemlerinin bakım ve onarımlarını gerçekleştirildi. Ayrıca Zabıta Dairesi Başkanlığı ve Ulaşım Dairesi Başkanlığı  denetim ekipleri bayram boyunca toplu taşıma araçlarında klima ve diğer denetimleri de yerine getirecek.