Meclis Canlı

Büyükşehir Akademisyenleri Ağırladı


21.10.2016


Muğla Büyükşehir Belediyesi 2. Uluslararası Mobilya Kongresine destekte bulundu. Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi işbirliği kapsamında gerçekleştirilen 2. Uluslararası Mobilya Kongresine katılan yerli ve yabancı akademisyenler Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde verilen Gala Yemeğine katıldı.

Gala Yemeğine Muğla Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr.Yusuf Ziya Erdil, Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, Kongre Başkanı Prof. Dr. Ali Kasal, Kongreye davetli konuşmacılar ve akademisyenler katıldı. Muğla İlinin tanıtım filmi gösterimiyle başlayan kokteylde Muğla halk oyunu ekibi tarafından Muğla Zeybeği gösterisi sergilendi.



Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak bilim insanlarının yaptıkları çalışmaları her zaman desteklediklerini belirten Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, ‘Sizleri aramızda görmekten son derece mutluyuz. Hepiniz ilimize hoş geldiniz’ dedi.



Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Ziya Erdil, ‘Bizler işin bilimsel boyutunu yaparken sağ olsun Muğla Büyükşehir Belediyemiz her zaman yanımızda oluyor. Muğla ilimizi tanıtıcı çok güzel bir tanıtım sunumu izledik. Çok güzel bir akşam. Eksikliklerimizi tamamlayan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Gürün’e üniversitemiz ve tüm çalışma arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum’ dedi.



2. Uluslararası Mobilya Kongresi Kokteylinde konuşma yapan Muğla Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, ‘Biz valilik, belediye, üniversite ve diğer sivil toplum kuruluşları ve kurumlar olarak işbirliği içindeyiz. İlimizdeki her türlü organizasyon ve projede bir ve beraberiz. Birlik ve beraberlikten güç doğacağı prensibiyle hareket ediyoruz. Büyükşehir Belediyemize size bu imkânları sunduğu için teşekkür ediyorum. Ayrıca kongrede emeği geçen üniversitemizin değerli üyelerine de teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum’ dedi.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan Muğla İlini tanıtan hediyelerin bulunduğu çantalar Gala Yemeğine katılan misafirlere takdim edildi.